Το πεπρωμένο θύελλα σωστή /Ο άνθρωπος ανήμπορο κλαδί /Πότε η θύελλα ψηλά το ανεβάζει /πότε στα Τάρταρα το κατεβάζει /

κι όταν το πάει με χάρη στα ψηλά /Καυχιέται το κλαδάκι για τα δικά του τα φτερά!


Hieronymus Lorn



Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Η Νέα Σελήνη του Σκορπιού


Η Νέα Σελήνη γίνεται στις 6/11/2010 ώρα 06:52 πμ (χειμερινή ώρα) στις 14 περίπου μοίρες του Σκορπιού σε ακριβέστατο τετράγωνο με Ήλιο & Κρόνο της Ελλάδας , κάτι που μας φαίνεται ιδιαίτερα σημαδιακό και σημειολογικά αξιοπρόσεκτο ( σας θυμίζουμε πως και πέρσι το φθινόπωρο εντοπίζαμε πολλά περίεργα σημειολογικά και επιβεβαιωθήκαμε, άλλαξε άρδην όλο το σκηνικό και σε οικονομικό αλλά και πολιτικό επίπεδο, άλλο κόμμα ήρθε στην εξουσία, και όλες οι συνθήκες άλλαξαν άρδην).

Ο Ερμής στις 25 μοίρες Σκορπιού σε ακριβέστατο τετράγωνο με Ποσειδώνα (25 Υδροχόου) αλλά και σε τρίγωνο με Δία (23 Ιχθύων) και Ουρανό (27 Ιχθύων) . ο Κρόνος σε κρίσιμη μοίρα (12 Ζυγού) ο Άρης (6 Τοξότη) σε σκληρή όψη 45 μοιρών με το Ποσειδώνα της Ελλάδας (21 Αιγόκερω) , ο Πλούτωνας σε σύνοδο με Βόρειο Δεσμό στις 3 Αιγόκερω και η Αφροδίτη αδύναμη στις 0 Σκορπιού.

Την ίδια ημέρα ο επικίνδυνος άξονας Άρη – Κρόνου είναι στις 10 του Σκορπιού, κάνοντας ακριβέστατο τετράγωνο στο MC της Ελλάδας.

Ο άξονας Κρόνου – Ποσειδώνα στις 19 Τοξότη ενεργοποιεί με απόλυτη ακρίβεια τους Δεσμούς της Σελήνης της Ελλάδας (19 Ιχθύων – Παρθένου) . Αξιοπρόσεκτο θεωρούμε το ότι Δίας – Πλούτωνας εμπλέκονται με την Νέα Σελήνη αλλά και Ήλιο , Κρόνο της Ελλάδας. Τέλος ο Ωροσκόπος του ωροσκοπίου της Νέας Σελήνης είναι στις 12 Σκορπιού πάνω στη Νέα Σελήνη αλλά και Ήλιο, Κρόνο της Ελλάδας, ενώ το MC είναι 19 Λέοντος σε εμπλοκή με Πλούτωνα και Βόρειο Δεσμό (με όψη 135 μοιρών). Ας προσπαθήσουμε να αποκωδικοποιήσουμε αυτή τη Νέα Σελήνη.

• Νέα Σελήνη στο Σκορπιό συνδέεται πάντα με καινούρια ξεκινήματα μέσα σε ένα φάσμα αποσύνθεσης , διάβρωσης, παρασκηνίου. Είναι ένδειξη αποδημήσεων πάσης μορφής και σημαντικών δρωμένων σε επίπεδο χρηματοοικονομικό.

• Η Νέα Σελήνη πάνω στον ωροσκόπο του ωροσκοπίου που καταστρώνουμε γι αυτή είναι ένδειξη νέων επαφών, νέων σχέσεων σε φόντο πάντα αποδημητικό. Ίσως οι εκλογές που θα γίνουν στη δυναμική αυτής της Νέας Σελήνης – που μέχρι σε αυτή τη στιγμή που γράφεται αυτό το κείμενο λέγεται πως θα είναι μόνο περιφερειακές – φέρουν νέα δεδομένα , υποσκάψουν σχέσεις , διαβρώσουν ή και ανατρέψουν καταστάσεις που μέχρι τώρα θεωρούνταν παγιωμένες.

• Η Νέα Σελήνη σε εμπλοκή με το Κρόνο της Ελλάδας είναι ένδειξη δυσκολιών, διάλυσης σχέσεων, χωρισμό κάθε μορφής, είναι ένδειξη επίσης εσωτερικής έντασης , δυσαρέσκειας, αδυναμίας συμφωνιών.

• Η εμπλοκή με Δία – Πλούτωνα είναι ένδειξη ισχυρών παιχνιδιών εξουσίας αλλά και κερδοσκοπίας κάθε μορφής ( ας θυμηθούμε πως πέρσι με Νέα Σελήνη στο Σκορπιό είχαμε την οικονομική κρίση στο Ντουμπαι , αλλά και την άνοδο των spreads που μας οδήγησε λίγο μετά στο ΔΝΤ).

• Το ακριβέστατο τετράγωνο Ερμή, Ποσειδώνα ευνοεί κάθε μορφή απάτης , ουτοπίας, σύγχυσης, εσωτερικής ταραχής , πολύ περισσότερο που την ίδια ημέρα ο Άρης κάνει ακριβέστατη γωνία 45 μοιρών με το Ποσειδώνα της Ελλάδας, κάτι που ευνοεί κάθε κατάσταση αστάθειας , εσωστρέφειας, απουσίας ισορροπίας.

• Η σύνοδος Πλούτωνα, Βόρειου Δεσμού στην πιο καλή της εκδοχή δείχνει αρχή κάποιας νέας σχέσης , η οποία μπορεί στο μέλλον να φανεί ιδιαίτερα σημαντική, στη σκληρή της όμως εκδοχή δείχνει τεταμένες σχέσεις και δύσκολο συλλογικό πεπρωμένο.

• Η εμπλοκή αυτής της συνόδου με το MC της Νέας Σελήνης δείχνει μοιραία γεγονότα που βάζουν έντονα την σφραγίδα τους, αλλά συγχρόνως δείχνει επιρροή γεγονότων που μπορεί να μην γίνονται στην ίδια την χώρα αλλά να την επηρεάζουν. Πολύ σημαντικό είναι πως ο άξονας του ξαφνικού περιορισμού και της δυσάρεστης ξαφνικής έντασης (Κρόνος – Ουρανός) εμπλέκεται με Πλούτωνα, Βόρειο Δεσμό αλλά και MC της Νέας Σελήνης κάτι που δείχνει καταστάσεις έντασης, πρόκλησης και ανατροπής.

• Το ΜΔ Κρόνου – Πλούτωνα πάνω στον Ουρανό της Ελλάδας με αντισκιά είναι και αυτό ένδειξη για ξαφνικά βίαια γεγονότα όχι σε στενά εθνικό επίπεδο.

• Τέλος το MC της Ελλάδας σε Άρη – Κρόνο της Νέας Σελήνης είναι σαφέστατη ένδειξη τελειωμάτων κάθε μορφής, τελειωμάτων που μπορεί να αφορούν πρόσωπα , συλλογικά μορφώματα, ή μορφές άσκησης εξουσίας ή έστω διαχείρισης της.