Το πεπρωμένο θύελλα σωστή /Ο άνθρωπος ανήμπορο κλαδί /Πότε η θύελλα ψηλά το ανεβάζει /πότε στα Τάρταρα το κατεβάζει /

κι όταν το πάει με χάρη στα ψηλά /Καυχιέται το κλαδάκι για τα δικά του τα φτερά!


Hieronymus Lorn



Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Πώς επηρεάζει η σύνοδος Πλούτωνα / Β.Δ


Όπως είχαμε γράψει σε προηγούμενο κείμενό μας, η σύνοδος αυτή επηρεάζει όσους έχουν πλανήτες στις 4 πρώτες μοίρες των παρορμητικών ζωδίων, στις 17 με 19 των σταθερών κατά κύριο λόγο και δευτερευόντως όσους έχουν πλανήτες ή σημεία στις 25-26 των παρορμητικών και στις 10-11 των μεταβλητών.

Ας δούμε τώρα πώς επηρεάζει, ανάλογα με τον πλανήτη ή σημείο που ενεργοποιεί.


Αν επηρεάζει τον Ήλιο, δείχνει μεγάλη αλλαγή στις προσωπικές διασυνδέσεις, τάση για να επιβάλει τη θέλησή του ακόμα και με σκληρούς τρόπους αλλά μπορεί στις πιο σκληρές εκδοχές να δηλώνει και παρέμβαση στη θέληση κάποιου, δείχνει ακόμα και κάποιο σωματικό ή πνευματικό βασανισμό.

Αν επηρεάζει τη Σελήνη, δίνει μοιραίες σχέσεις με γυναίκες, μοιραία γεγονότα σε γυναίκες του περιβάλλοντος, κάποιο μπλοκάρισμα των συναισθημάτων, αλλά και συναισθηματική μοναξιά, ακόμα κι αν βρισκόμαστε με πολλούς ανθρώπους.

Αν επηρεάζει τον Ερμή, δείχνει νέους συνδέσμους μέσω του Λόγου ,της αλληλογραφίας ή των γραπτών γενικότερα. Δείχνει επίσης επιθυμία για διανοητική κυριαρχία, μαγνητική επιρροή με το λόγο σε μεγάλες μάζες ανθρώπων.

Αν επηρεάζει την Αφροδίτη, δείχνει ευχάριστες ενώσεις με γυναίκες, εκπροσώπους της τέχνης ,δείχνει αρμονική ανάπτυξη ενώσεων και συνδέσμων, μπορεί όμως να δώσει και μια τραγική ερωτική ένωση αλλά και μια ασυνήθιστη ελκυστική δύναμη προς τους άλλους.

Αν επηρεάζει τον Άρη, μπορεί να δηλώνει συμμετοχή σε δυναμικούς χώρους, σε χώρους δράσης και νέες επαφές που σκοπεύουν σε σχεδιασμό και προώθηση πλάνων κοινής ωφέλειας.. Πάντως, η εμπλοκή αυτή εκτός των άλλων δηλώνει συνήθως και μορφές εξάρτησης από τους άλλους.

Αν επηρεάζει το Δία, δηλώνει επιτυχία μέσω άλλων, ευχάριστες μεταβολές σε κάθε μορφής συνδέσμους .

Aν επηρεάζει τον Κρόνο, δηλώνει χωρισμούς κάθε μορφής , τέλος μιας σχέσης, ακόμα και κάποιας μορφής ανταρσία. Δείχνει νέες ενώσεις, αφού όμως διαλυθούν κάποιες άλλες δείχνει ακόμα και σύγχυση σε σχέσεις. Ατυχίες και απώλειες

Aν επηρεάζει Ουρανό δείχνει ξαφνικούς καρμικούς χωρισμούς.

Αν επηρεάζει τον Ποσειδώνα, .δείχνει ατυχίες και απώλειες, διαταραχή μιας σχέσης εξαιτίας ψέματος ή απάτης.

(θυμίζουμε πως οι πλανήτες αυτοί επηρεάζουν ολόκληρη γενιά και δεν παίζουν τόσο καθοριστικό ρόλο σε ατομικό ωροσκόπιο).

Aν επηρεάζει τον Ωροσκόπο μπορεί να δηλώνει και ομαδική αναγνώριση και τέλος, αν επηρεάζει το Μεσουράνημα μπορεί να δηλώνει σχέσεις πάσης μορφής που, όμως, ’σφραγίζουν’ το Πεπρωμένο.

Φυσικά σε όσους αυτή η σύνοδος αγγίζει με τρίγωνα ή εξάγωνα ,θα φέρει σχέσεις και συνεργασίες που θα συντελέσουν σε προώθηση των θεμάτων του πλανήτη ή του σημείου που ευμενώς επηρεάζουν.

(Το άρθρο έχει δημοσιευτεί και στο astrology.gr)