Το πεπρωμένο θύελλα σωστή /Ο άνθρωπος ανήμπορο κλαδί /Πότε η θύελλα ψηλά το ανεβάζει /πότε στα Τάρταρα το κατεβάζει /

κι όταν το πάει με χάρη στα ψηλά /Καυχιέται το κλαδάκι για τα δικά του τα φτερά!


Hieronymus Lorn



Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Η ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΤΟΥ ΥΔΡΟΧΟΟΥ




Η Πανσέληνος γίνεται στις 18-2-2011, ώρα 10.35π.μ. και μας φαίνεται ιδιαίτερα δυναμική γιατί:

  •        Γίνεται σε αναιρετικές μοίρες (Ήλιος 29ο Υδροχόου, Σελήνη 29ο Λέοντα).
  •                  Με την Πανσέληνο εμπλέκεται με ακρίβεια ο Ποσειδώνας (28ο Υδροχόου) και ο  Άρης (26ο Υδροχόου), ο οποίος Άρης κάνει και ακριβέστατο τετράγωνο με το μεσοδιάστημα Κρόνου/ Πλούτωνα, που είναι 26ο Σκορπιού (βία, σκληρότητα).
  •        Έχουμε ακριβέστατο τετράγωνο Αφροδίτης/ Κρόνου.
  •    Ακριβές τετράγωνο Δία/Πλούτωνα που ενεργοποιεί με ακρίβεια γενέθλιο τετράγωνο Δία / Πλούτωνα της Ελλάδας αλλά και τον Ερμή του Πρωθυπουργού (δυσφήμιση, οικονομική δυστοκία).
  •     Ο άξονας Άρη/ Κρόνου είναι στις 21ο Τοξότη, ακριβώς απέναντι από τη Σελήνη της Ελλάδας και σε τετράγωνο με την Αφροδίτη της (ατονία, καταπίεση, γέννηση νέων πραγμάτων με δυσκολία).
  •     Ο Ερμής, στις 23ο Υδροχόου, σε ακριβέστατο τετράγωνο με το μεσοδιάστημα Κρόνου/ Β. Δεσμού, κάτι που δηλώνει σκέψεις χωρισμού, διακοπή σχέσεων, αποξένωση, δυσάρεστα νέα.


Πιστεύουμε πως η δυναμική αυτή Πανσέληνος είναι ισχυρός προάγγελος της δυναμικής του ετησίου ωροσκοπίου, πολύ περισσότερο που ο ωροσκόπος της πανσελήνου είναι στις 16ο Ταύρου, σε τετράγωνο με Ήλιο/ Κρόνο της Ελλάδας και M/C στις 28ο Αιγόκερω, που με αντισκιά πέφτει ακριβώς στον ωροσκόπο της Ελλάδας αλλά και στο μεσοδιάστημα Αφροδίτης/ Κρόνου, κάτι που είναι σαφέστατη ένδειξη απομόνωσης, μοναξιάς και χωρισμού.

Προσέχουμε λοιπόν ιδιαίτερα αυτό το φορτισμένο Φλεβάρη. Καλό Χειμώνα!