Το πεπρωμένο θύελλα σωστή /Ο άνθρωπος ανήμπορο κλαδί /Πότε η θύελλα ψηλά το ανεβάζει /πότε στα Τάρταρα το κατεβάζει /

κι όταν το πάει με χάρη στα ψηλά /Καυχιέται το κλαδάκι για τα δικά του τα φτερά!


Hieronymus Lorn



Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Αστρολογικές συνιστώσες των παιδιών του Απρίλη '83 με εργαλεία Κοσμοβιολογίας




Τις ημέρες του Απρίλη του '83 το μεσοδιάστημα του μυστηρίου (Ποσειδώνα / Πλούτωνα) ήταν στις 28° Σκορπιού κοντά στον απλανή Bungula που συνδέεται με διακοπή ευτυχισμένων σχέσεων αλλά και με εξαιρετική επιτυχία στη ζωή.

Την ίδια μέρα το μεσοδιάστημα της ομαδικής απομόνωσης (Κρόνου/Βόρειου Δεσμού) ήταν πάνω σε βασιλικό αστέρα τον Regulus στις 28° Λέοντα, ενώ το μεσοδιάστημα που δηλώνει κοινή μοίρα ανθρώπων και οργανώσεις απροσδιόριστου χαρακτήρα (Πλούτωνας / Βόρειος Δεσμός) βρίσκεται κι αυτό στις 29° Λέοντα.



Η εξίσωση που σχηματίζεται είναι:

Ποσειδώνας / Πλούτωνας - Βόρειος Δεσμός / Κρόνος - Βόρειος Δεσμός / Πλούτωνας

και που μπορεί ν αποκωδικοποιηθεί ως εξής:

Οργανώσεις αγνώστου προελεύσεως καθορίζουν μοίρα μαζών χωρίς να φαίνονται χωρίς να το γνωρίζουν αυτοί με τους οποίους ασχολούνται μέσα σε ένα φάσμα μυστηρίου.

Τις ίδιες μέρες το μεσοδιάστημα των εφευρετών (Δίας / Ουρανός) ενεργοποιεί με όψη Novile (40°) ακριβείας το μεσοδιάστημα σοβαρών ερευνών (Κρόνος / Πλούτωνας).

Αν πάρουμε υπόψη πως η όψη novile δηλώνει αύξηση, θρέψη, σύλληψη, εγκυμοσύνη, καταλαβαίνουμε πως σοβαροί επιστήμονες (Κρόνος / Πλούτωνας), τεχνοκράτες κι εμπειρογνώμονες, ‘’μάγοι σοβαροφανείς’’, κάνουν πρωτοποριακές έρευνες πάνω σε σύλληψη, εγκυμοσύνη, γέννηση, παρακολουθώντας την αύξηση αυτών που γεννήθηκαν και καθορίζουν ακόμα και τη θρέψη τους.

Σε μια τόσο πρωτοποριακή έρευνα δεν μπορούσε να λείπει ο πλανητοειδής Χείρων ο οποίος συνδέεται με κάθε τι το πρωτοποριακό. Με τον άλλο πλανήτη της πρωτοπορίας, τον Ουρανό, σχηματίζουν μεσοδιάστημα που σκάει στις 1° Ιχθύων, η αντισκιά του είναι στις 29° Ζυγού ακριβώς πάνω στον Πλούτωνα. Αν πάρουμε υπόψη πως και ο Χείρων συνδέεται με γέννηση κι εγκυμοσύνη, την παραπάνω ταυτότητα

Ουρανός / Χείρωνας = Πλούτωνας

την αποκωδικοποιούμε ως εξής:

Πρωτοποριακές, «τρελές» έρευνες σε θέματα γέννησης, εγκυμοσύνης με σκοτεινό τρόπο και πιθανόν για σκοτεινούς σκοπούς.

Ενδιαφέρον έχει να δούμε πως το μεσοδιάστημα του κάρμα και κληρονομικότητας (Ήλιος / Κρόνος) βρίσκεται με μέση τιμή στις 27° Υδροχόου, σε κλείδα που συνδέεται με μαζική έξοδο ψυχών, κλείδα του Πλούτωνα, και συνδέεται με τα τρία πρώτα μεσοδιαστήματα που αναφέραμε.

Η εξίσωση πια διαμορφώνεται ως εξής:

Ποσειδώνας / Πλούτωνας - Βόρειος Δεσμός / Κρόνος - Βόρειος Δεσμός / Πλούτωνας - Ήλιος / Κρόνος

και αποκρυπτογραφείται με τον ακόλουθο τρόπο:

Οργανώσεις μυστηριώδεις κάνουν γενετικά πειράματα που αφορούν πορεία μαζών σε συνθήκες ομαδικής απομόνωσης.

Αξίζει να προσέξουμε πως όλα σχεδόν τα μεσοδιαστήματα βρίσκονται πάνω σε βασιλικούς αστέρες (Antares, Regulus, Fomalhaut) και πως ο πλανήτης που συνδέεται μ’  αυτό που λέμε στάχτη στα μάτια (Ποσειδώνας) αλλά και με οτιδήποτε υπεραισθητό με αντισκιά είναι στους άξονες της γης (0° Αιγόκερου - 0° Καρκίνου).

Ίσως αυτό να δηλώνει πως με κάποιο τρόπο μυστηριακό γίνονται γεγονότα που καθορίζουν τη πορεία της γης.

Ας δούμε όμως το θέμα και υπό το πρίσμα της Uranian Αστρολογίας. Ο πλανήτης Zeus , πλανήτης που συνδέεται με τεχνολογία αλλά και με το σπέρμα, και ο πλανήτης Vulcanus που συνδέεται με μοίρα και πεπρωμένο έχουν μεσοδιάστημα στις 15° Λέοντα περίπου, ενεργοποιώντας τον άξονα Ηλίου / Κρόνου της Ελλάδας, σχηματίζοντας την εξίσωση:

Zeus / Vulcanus - Ήλιος / Κρόνος

η οποία αποκρυπτογραφείται ως εξής:

Μοιραία γεγονότα που συνδέονται με DNA επηρεάζουν το κάρμα της Ελλάδας και ενεργοποιούν το κληρονομικό της υλικό.

Μετά απ όλα αυτά βλέπουμε πως το φαινόμενο αυτό προσεγγίζεται μόνο με μη παραδοσιακά εργαλεία τα οποία «τα φωτίζουν» με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και δείχνουν άλλη μια φορά τα όρια της Κλασσικής Αστρολογίας.