Το πεπρωμένο θύελλα σωστή /Ο άνθρωπος ανήμπορο κλαδί /Πότε η θύελλα ψηλά το ανεβάζει /πότε στα Τάρταρα το κατεβάζει /

κι όταν το πάει με χάρη στα ψηλά /Καυχιέται το κλαδάκι για τα δικά του τα φτερά!


Hieronymus Lorn



Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Αξιοπρόσεκτες παρατηρήσεις στο ωροσκόπιο του νέου Πρωθυπουργού



Ενδιαφέρον έχει η συναστρία του ωροσκοπίου του κ. Λουκά Παπαδήμου με το ωροσκόπιο της Ελλάδας· ας δούμε μερικά πολύ δυνατά σημεία αυτής της συναστρίας (υπόψη ότι δεν έχουμε ώρα γέννησης του πρωθυπουργού, γι’ αυτό παίρνουμε υπόψη μόνο τους πλανήτες και τους Δεσμούς της Σελήνης).



α. Ο Πλούτωνας του πρωθυπουργού στις 14ο Λέοντα, ακριβώς απέναντι από τον Ήλιο της Ελλάδας και πάνω στον Κρόνο της, κάτι που μπορεί να δηλώνει ένα «βίαιο μπλοκάρισμα». Η Ελλάδα θα μπλοκάρει το νέο πρωθυπουργό ή αυτός την Ελλάδα; Μήπως και τα δύο; Θα το δούμε σύντομα…

β. Άρης/ Πλούτωνας του πρωθυπουργού στις 10ο Λέοντα, απέναντι από το M/C της Ελλάδας, κάτι που δηλώνει κινδύνους κάθε μορφής, κινδύνους από δυνάμεις συντριπτικά ισχυρότερες, από «ανώτερη δύναμη» όπως γράφει ο Reinhold Ebertin.

γ. Άρης/ Κρόνος σε Ήλιο και Κρόνο της Ελλάδας (13ο Λέοντα) δείχνει δυσκολία σε δημιουργία καινούργιων πραγμάτων, ανικανότητα επίλυσης όλων των ζητημάτων, ανικανότητα ελέγχου όλων των καταστάσεων, δείχνει χωρισμούς, λογομαχία ακόμα και δοκιμασία της αντοχής των δυνάμεων.

δ. Άρης πρωθυπουργού στις 6ο Λέοντα ακριβώς απέναντι από τον Ουρανό της Ελλάδας προδιαθέτει για «τεστ νεύρων».

ε. Ποσειδώνας στις 10ο Ζυγού, στον Κλήρο της Τύχης και τη Μαύρη Σελήνη της Ελλάδας είναι ένδειξη για συγχύσεις πάσης μορφής (πόση άλλωστε σύγχυση και «θολούρα» δεν προηγήθηκε της εκλογής του!).

στ. Η προγενέθλια ηλιακή έκλειψη του πρωθυπουργού ήταν στις 28ο Ταύρου και ενεργοποιήθηκε από την αντίθεση Άρη – Ποσειδώνα που κυριαρχούσε όλες τις μέρες πριν την εκλογή του αλλά και την ημέρα της εκλογής του, κάτι που δείχνει «σχέσεις με αδύναμα άτομα» (πρωθυπουργός άλλωστε μιας εξασθενημένης χώρας είναι) αλλά είναι και ένδειξη για υπονόμευση σχέσεων, εξαιτίας έλλειψης σταθερότητας.

ζ. Πάντως οι Δεσμοί της Σελήνης του σε εμπλοκή με Δία / Πλούτωνα Ελλάδας υπόσχονται πολιτική σταθερότητα και «ενωμένες φιλοδοξίες» (μην ξεχνάμε ηγείται κυβέρνησης συμμαχικής).

η. Κρόνος/ Ποσειδώνας Πρωθυπουργού σε Άρη Ελλάδας είναι κάτι που δείχνει δυσκολία δράσης, αδράνεια λόγω συναισθηματικού μπλοκαρίσματος. 

Φαίνεται πως δύσκολα ο νέος πρωθυπουργός 
θα μπορέσει να προχωρήσει στην υλοποίηση των στόχων του.



θ. Η προηγηθείσα Σεληνιακή έκλειψη του πρωθυπουργού στις 12ο Τοξότη, εκεί που τη μέρα της εκλογής του βρίσκονται ο Ερμής, η Αφροδίτη και οι Δεσμοί της Σελήνης! Ο κ. Παπαδήμος έγινε πρωθυπουργός σε στιγμή που ήταν ενεργοποιημένες οι προγενέθλιες εκλείψεις του. Αυτό και μόνο είναι ένας πολύ δύσκολος οιωνός!

ι. Ο προχωρημένος Ήλιος στις 21ο Τοξότη, ακριβώς απέναντι από τη Σελήνη της Ελλάδας δείχνει πως «μοιραία» η Ελλάδα επιδρά στον κ. Παπαδήμο και το αντίθετο.

ια. Το προχωρημένο ωροσκόπιο της Ελλάδας έχει πολλούς πλανήτες στο Λέοντα, εκεί που ο κ. Παπαδήμος έχει Άρη, Πλούτωνα, Κρόνο και πολύ βαριά μεσοδιαστήματα.

ιβ. Ερμής σε τετράγωνο με Ήλιο/ Κρόνο της Ελλάδας, ένας Ερμής πολύ καχύποπτος και, αν χρειαστεί, «υπόγειος».

Κάτι πολύ σημαντικό φαίνεται να εκκολάπτει αυτή η ιδιόμορφη «συνάντηση»
 της Ελλάδας με το ωροσκόπιο του κ. Παπαδήμου και το αντίθετο.


Αυτά ως μια πρώτη προσέγγιση.