Το πεπρωμένο θύελλα σωστή /Ο άνθρωπος ανήμπορο κλαδί /Πότε η θύελλα ψηλά το ανεβάζει /πότε στα Τάρταρα το κατεβάζει /

κι όταν το πάει με χάρη στα ψηλά /Καυχιέται το κλαδάκι για τα δικά του τα φτερά!


Hieronymus Lorn



Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

ΩΡΙΑΙΑ – ΘΕΜΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΚΟΡΗΣ




Η Ελληνίδα Μάνα αποτελεί το Αιώνιο σύμβολο αφοσίωσης στα παιδιά της. Δεν τα εγκαταλείπει ποτέ ακόμα και αν αυτά έχουν προ πολλού ξεπεράσει την ηλικία ανάγκης γονεϊκής στήριξης. Είναι εκεί μέχρι την τελευταία της στιγμή για να βοηθήσει, συνδράμει , φροντίσει . Έτσι λοιπόν καμιά έκπληξη γι εμάς όταν καλή μας φίλη, αφοσιωμένη στα παιδιά μητέρα, μας προσέγγισε ρωτώντας μας :

Θα έχει επιτυχία η καινούρια δουλειά της κόρης μου;

Τα χωροχρονικα στοιχεία που χρειαζόμασταν :

Αθήνα, 25/5/2011, 7:33 μμ

Ας ξεκινήσουμε με την τοποθέτηση των δεικτών

  • Ακμή 1ου στο Σκορπιό, η ερωτώσα μητέρα, δείκτης Άρης
  • Ακμή 5ου στον Κριό , η κόρη, δείκτης Ήλιος
  • Η δουλειά , η καριέρα της κόρης,  ο 10ος παράγωγος του 5ου , δηλαδή ο 2ος του Ωριαίου χάρτη. Ακμή 2ου στον Τοξότη, δείκτης Δίας.


Συμβατότητα μεταξύ πλανητικής ώρας (Ώρας Άρεως) και Ωροσκόπου (στο Σκορπιό) που δείχνει αν μη τι άλλο ότι ο σχετικός δείκτης θα ‘’παλέψει’’ στο βαθμό και με τον τρόπο που μπορεί για την επίτευξη των σκοπών του. Η Σελήνη αργή άρα τα γεγονότα και η όποια έκβαση τους δεν θα εκδιπλωθεί γρήγορα, και θα απαιτήσει κάποιο χρόνο για την όποια επίτευξη του ζητουμένου.

Ας δούμε λίγο την κατάσταση των εμπλεκόμενων μερών πριν προχωρήσουμε στην απάντηση του ερωτήματος

Η μητέρα. Δείκτης Άρης. Μερικές πρώτες παρατηρήσεις. Ωροσκόπος Σκορπιός, δηλώνει άτομα πάθους , άτομα βαθιών και σταθερών συναισθημάτων. Κάνουν συνεχώς κινήσεις γύρω από αυτό που θέλουν μέχρι να το πετύχουν. Ο δείκτης της μητέρας στο ζώδιο του Σκορπιού δείχνει πως όλα ‘’παίζονται’’ παρασκηνιακά, και χωρίς κραυγαλέες κινήσεις. Αυτό γίνεται περισσότερο εμφανές αν αναζητήσουμε την φυσική παρουσία του δείκτη της μητέρας μέσα στον Ωριαίο Χάρτη. Βρίσκεται στον 6ο (ο οποίος είναι ο 2ος παράγωγος της κόρης) και στον Ταύρο. Η μητέρα στηρίζει οικονομικά την κόρη (Άρης στον 2ο της κόρης και στον Ταύρο). Στον 6ο οίκο της μαμάς, στον οίκο της ‘’χαράς’’ του μας λέει ότι η μητέρα αυτή τη βοήθεια την δίνει αγόγγυστα, ως ακάματος εργάτης. Είναι όμως ένας Άρης αδύναμος, μη το ξεχνάμε αυτό. Και η αδυναμία αυτή μεταφράζεται ως η έντονη αγωνία της μητέρας για την έκβαση της ‘’καριέρας’’ της κόρης αλλά και την ορθή διαχείριση των χρημάτων της.

Η κόρη , δείκτης Ήλιος. Ο Ήλιος στους Διδύμους σε κρίσιμη μοίρα (4η Μεταβλητών) φύσεως Δία. Η κόρη βιώνει μια κρίση σε θέματα που κυβερνά ο Δίας μέσα στο χάρτη. Τι κυβερνά ο Δίας; Μα τι άλλο από οικονομικά της μητέρας (2ος της μητέρας) αλλά και την καριέρα της κόρης (10ος του 5ου). Μπορούμε να εντοπίσουμε τον τομέα στον οποίο η κόρη αναζητά την επιτυχία; Μα φυσικά! Ακμή 1ου αλλά και 2ου της κόρης στο ζώδιο του Κριού μας λέει ότι η κόρη έχει προβεί σε κάποιο νέο ξεκίνημα, και η φυσική παρουσία του δείκτη της (Ηλίου) εντός του 3ου αλλά και στο ζώδιο των Διδύμων μας υποδεικνύει ότι αυτό το ξεκίνημα έχει να κάνει με κάποια μορφή εμπορικής δραστηριότητας.

Και οι δυο λοιπόν αγωνιούν για την έκβαση των προσπαθειών τους , και όχι άδικα μέσα στο  εξαιρετικά δύσκολο οικονομικό και κοινωνικό περιβάλλον των ημερών μας. Ας δούμε λοιπόν αν το Σύμπαν συνηγορεί για μια θετική έκβαση του ταυτόσημου ζητουμένου τους.

Ακμή 10ου της κόρης ο 2ος του ωριαίου χάρτη, όπως έχουμε ήδη αναφέρει στην εισαγωγή. Ακμή του οίκου στον Τοξότη κυβερνήτης Δίας. Εντός του οίκου ένα από τα πιο ευνοϊκά σημεία ενός Ωριαίου χάρτη, ο Βόρειος Δεσμός, έτοιμος μάλιστα να κάνει στενότερη την σύνοδο του με την ακμή του οίκου αυτού. Αυτό είναι ένα εξαιρετικά καλό πρώτο σημάδι το οποίο συνηγορεί για επιτυχή έκβαση. Όμως δεν είναι αρκετό από μόνο του για να μας οδηγήσει σε κάποιο συμπέρασμα.

Ένα δεύτερο ενθαρρυντικό σημάδι είναι η παρουσία του Κλήρου της Τύχης της κόρης, εντός του οίκου αυτού στις 14 Αιγόκερω. Άς έχουμε κατά νου ότι, για την εύρεση του Κλήρου της Τύχης της κόρης , έχουμε χρησιμοποιήσει ως Ωροσκόπο,  την ακμή 5ου, που είναι και ο οίκος που καταδεικνύει την κόρη. Η παρουσία του Κλήρου της Τύχης της κόρης, εντός του 10ου της , αλλά και σύνοδος του με τον ευνοϊκό απλανή Vega, αποτελούν ένα ακόμα ενθαρρυντικό σημάδι. Ο Κλήρος Επιτυχίας της κόρης στις 21 του Τοξότη σε σύνοδο με την ακμή του 10ου της κόρης είναι ένα ακόμα ενθαρρυντικό σημάδι, όπως και ο Κλήρος της Επίτευξης, ο οποίος ευρισκόμενος στις 12 του Ταύρου, είναι σε σύνοδο ακριβείας με την πανίσχυρη Αφροδίτη η οποία κυβερνά το ‘’Τέλος της Υπόθεσης’’.

Ας εξετάσουμε όμως και τις υποδοχές μεταξύ Ήλιου – Δία, της κόρης και της επιτυχίας της δηλαδή. Εκεί που βρίσκεται ο Δίας ‘’λατρεύει’’ τον Ήλιο. Είναι αυτό που πολύ εύστοχα λέει στην γλώσσα της η νέα γενιά, την ‘’θέλει’’ η επιτυχία την κόρη. Εκεί όμως που είναι ο Ήλιος δεν τον ‘’γουστάρει’’, δεν διάκειται ευνοϊκά απέναντι στον Δία. Μαλακώνει ωστόσο η αρνητικότητα αυτή από το γεγονός ότι ο Ήλιος είναι στα πρόσωπα του Δία. Έχοντας δηλαδή, μια ιδιότυπη αμοιβαία υποδοχή από έξαρση – πρόσωπα ο αδύναμος και σε κρίση Ήλιος ‘’παίρνει’’ κάτι που τον ενισχύει.

Καταλήγοντας το δυνατότερο ίσως σημάδι για την επίτευξη της επιτυχίας της κόρης, είναι το γεγονός ότι ο Ήλιος βρίσκεται σε κατάσταση  in Hayz. Αυτό είναι ίσως το δυνατότερο σημάδι ότι η κόρη βαδίζει,  εκούσα άκουσα,  προς την επίτευξη  της επιτυχίας της.

Αποχαιρετήσαμε την μητέρα δίνοντας τις καλύτερες ευχές μας, και την κατευοδώσαμε βέβαιοι ότι τα σημάδια του Σύμπαντος συνηγορούσαν στην επιτυχή έκβαση των δικών της, αλλά και των θεμάτων της κόρης της.