Το πεπρωμένο θύελλα σωστή /Ο άνθρωπος ανήμπορο κλαδί /Πότε η θύελλα ψηλά το ανεβάζει /πότε στα Τάρταρα το κατεβάζει /

κι όταν το πάει με χάρη στα ψηλά /Καυχιέται το κλαδάκι για τα δικά του τα φτερά!


Hieronymus Lorn



Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Η ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΤΗΣ ΠΑΡΘΕΝΟΥ


Η Νέα Σελήνη γίνεται στις 16 Σεπτεμβρίου 2012, ώρα 5.10 π.μ. (θερινή) στην 23ο της Παρθένου.

Ο Ωροσκόπος της Νέας Σελήνης είναι σε αναιρετική μοίρα, στην 29ο Λέοντα, σε τετράγωνο με τους Δεσμούς της Σελήνης, που είναι στις 28ο Σκορπιού/ Ταύρου και σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα (1ο Ιχθύων), έχουμε δηλαδή αμέσως - αμέσως έναν «σταυρό» με εμπλοκή Ωροσκόπου - Δεσμών της Σελήνης και Ποσειδώνα.




Η Αφροδίτη βρίσκεται στη 10ο Λέοντα, απέναντι από το M/C της Ελλάδας, ο Ερμής στις 28ο Παρθένου σε άριστες όψεις τριγώνου και εξαγώνου με τους Δεσμούς της Σελήνης αλλά και σε σκληρές όψεις 45ο και 135ο με Κρόνο και Ήλιο της Ελλάδας και πάνω στην απόλυτη πτώση της Αφροδίτης. Ο Άρης στις 15ο Σκορπιού, πανίσχυρος, σε τετράγωνο με Ήλιο - Κρόνο της Ελλάδας και σκληρή όψη 45ο με τον Ερμή.

Αξίζει να προσεχτεί πως και Ερμής και Άρης εμπλέκονται με σκληρές όψεις με Ήλιο και Κρόνο της Ελλάδας.




Οι θέσεις των άλλων πλανητών, επειδή είναι «αργοί» πλανήτες, είναι στα ίδια σχεδόν σημεία που βρίσκονταν και στην Πανσέληνο που σε προηγούμενο άρθρο αναφέραμε.

Το M/C τέλος της Νέας Σελήνης είναι στις 24ο Ταύρου, πάνω στον άξονα των εκρηκτικών καταστάσεων (Ουρανός/ Πλούτωνας). Ο άξονας της αποδόμησης, είναι 6ο Σκορπιού, σε σκληρή όψη 135ο με τη Σελήνη της Ελλάδας, αλλά και σε εμπλοκή με τη Νέα Σελήνη (με όψη 45ο).

Ας προσπαθήσουμε να αποσυμβολίσουμε αυτή τη Νέα Σελήνη, που γίνεται πάνω στο «νωθρό» απλανή «Κόμη της Βερενίκης» και κοντά στον Ήλιο του πρώην πρωθυπουργού κ. Καραμανλή και σε τετράγωνο με τον Ήλιο του επίσης πρώην πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου.

Πολύ «σημαδιακό» μας φαίνεται το ότι ενεργοποιεί τον Ήλιο και των 2 πρώην πρωθυπουργών.

Η εμπλοκή Δεσμών της Σελήνης - Ωροσκόπου - Ποσειδώνα δείχνει συναισθηματικές αναστολές, λανθασμένες εντυπώσεις, αντιλήψεις. δείχνει επίσης αποδυνάμωμα ή τερματισμό κάποιας ένωσης ή οργανισμού εξαιτίας απάτης ή απογοήτευσης. Συνδέεται με κάθε μορφή απιστίας, τέλος μιας σχέσης, με ψέμα.

Η Αφροδίτη σε αντίθεση με το M/C της Ελλάδας ευνοεί φαινόμενα αυτοέπαρσης, ματαιοδοξίας ακόμα και αλαζονείας από πρόσωπα εξουσίας.

Ο Ερμής σε άριστες όψεις με τους Δεσμούς της Σελήνης ευνοεί ανταλλαγή ιδεών, κάθε μορφή κοινωνικότητας και επιτρέπει συζητήσεις για νέες συνεργασίες, όμως η εμπλοκή του με Ήλιο - Κρόνο της Ελλάδας δείχνει αναστολές στην έκφραση, «μπλοκαρισμένες» συμφωνίες, δυσάρεστα νέα, απαισιοδοξία και σκέψεις για χωρισμό κάθε μορφής. Η σκληρή πάλι όψη 45ο που έχει με τον Άρη ευνοεί κάθε φιλονικία, διένεξη, λογομαχία, διαπληκτισμό.

Ο Άρης σε τετράγωνο με Ήλιο/ Κρόνο της Ελλάδας είναι ένδειξη έντασης, ακόμη και «τραυματισμού», δείχνει μια πολύ σκληρή προσπάθεια για πραγματοποίηση κάποιου στόχου.

Σελήνη Ελλάδας και Νέα Σελήνη σε εμπλοκή με τον άξονα της αποδόμησης (Άρης/ Κρόνος) είναι δύσκολη ένδειξη για το λαό, δείχνει εξασθένηση, άσχημη διάθεση, κακοκεφιά, καταπίεση, αποθάρρυνση. δείχνει επίσης μειωμένη ανθεκτικότητα, ανικανότητα επίλυσης προβλημάτων, ενώ αυτά είναι πολύ έντονα και απαιτούν επίλυσή τους.


Αυτά για τη Νέα Σελήνη που, επειδή γίνεται και σε απλανή «νωθρότητας», όπως και παραπάνω γράψαμε, μας δίνει μια αίσθηση παρακμής, πτώσης, ατονίας.

Φαίνεται πως αυτή η Νέα Σελήνη είναι προετοιμασία για τα δυναμικά φεγγάρια του φθινοπώρου, φθινόπωρο στο οποίο υπάρχουν 2 πολύ δυναμικές εκλείψεις τις οποίες θα δούμε σχολαστικά στα επόμενα άρθρα.

Σιγά - σιγά πάλι, από τα επόμενα άρθρα, θα αρχίζουμε και να προσεγγίζουμε το φαινόμενο της πλανητικής ευθυγράμμισης της 21.12.2012, για το οποίο τόσα και τόσα έχουν γραφεί, με τρόπο βέβαια νηφάλιο και αντικειμενικό, χωρίς καμιά «καταστροφολογική» υστερία.

Απολαύστε τώρα τον τελευταίο - και ίσως καλύτερο - μήνα του καλοκαιριού.