Το πεπρωμένο θύελλα σωστή /Ο άνθρωπος ανήμπορο κλαδί /Πότε η θύελλα ψηλά το ανεβάζει /πότε στα Τάρταρα το κατεβάζει /

κι όταν το πάει με χάρη στα ψηλά /Καυχιέται το κλαδάκι για τα δικά του τα φτερά!


Hieronymus Lorn



Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

ΤΟ ΜΑΝΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΕΛΣΟΥ 13Η ΚΑΡΤΑ CAUDA DRACONIS



Η 13η κάρτα δεν συνδέεται με κάποιο ζώδιο, όπως είχαμε γράψει και στο πρώτο κεφάλαιο· συνδέεται με ένα σημείο, την ουρά του Δράκου ή, όπως είναι πιο γνωστό, Νότιος Δεσμός.

Το σημείο αυτό στην αστρολογία θεωρείται δυσοίωνο, είναι ο «φόβος και ο τρόμος» των αστρολόγων.

Η κάρτα αυτή όμως δεν έχει τέτοια αρνητική δυναμική εκτός – κάτι που συμβαίνει με όλες τις κάρτες αυτού του συστήματος – αν πέσει στην πάντα αρνητική 3η θέση.

Η κάρτα αυτή δηλώνει ενέργεια, επαναπόκτηση δυνάμεων, ισχυρή σεξουαλικότητα και επαγγελματική αφθονία.

Θα αναρωτηθείτε ίσως πώς όλα αυτά τα θετικά συνάδουν με την ουρά του Δράκου· αυτό το σημείο, κατά την ινδική Αστρολογία – και όχι μόνο – έχει να κάνει με όλες τις δυνάμεις του ενστίκτου, με ότι πρωτόγονο στοιχείο υπάρχει μέσα μας, ότι είναι αποθηκευμένο στην κυτταρική μνήμη.

Σ’ αυτή τη μνήμη είναι γραμμένη όλη η γκάμα της σεξουαλικότητας αλά επίσης και υπάρχει τεράστια συσσωρευμένη ενέργεια.

Γι’ αυτό το λόγο αυτή η κάρτα στην 4η θέση του αποτελέσματος δίνει πολύ καταφατικές απαντήσεις σε θέματα σεξουαλικά – όχι ερωτικά – μπορεί επίσης να δείχνει επαναπόκτηση δυνάμεων, γι’ αυτό λειτουργεί θετικά σε ερωτήσεις για ανάρρωση.

Αν όμως πέσει στην αρνητική 3η θέση μπορεί να δείχνει ακυρώσεις ερωτικής φύσεως, προβλήματα από την σεξουαλική συμπεριφορά, αποτυχία εξαιτίας διάσπασης της ενέργειας ή από ενεργειακές καταχρήσεις.