Το πεπρωμένο θύελλα σωστή /Ο άνθρωπος ανήμπορο κλαδί /Πότε η θύελλα ψηλά το ανεβάζει /πότε στα Τάρταρα το κατεβάζει /

κι όταν το πάει με χάρη στα ψηλά /Καυχιέται το κλαδάκι για τα δικά του τα φτερά!


Hieronymus Lorn



Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Τα Φεγγάρια του Υδροχόου


Η Νέα Σελήνη του Υδροχόου



Γίνεται στις 30.1.2014, ώρα 23.38, στη 10ο του Υδροχόου, ακριβώς πάνω στο M/C της Ελλάδας, κάτι που φαίνεται ιδιαίτερα «σημαδιακό»  μπορεί να δηλώνει και την επικύρωση μιας συμφωνίας ή την έναρξη μιας νέας συνεργασίας.


 Η Νέα Σελήνη γίνεται σε σχεδόν ακριβές εξάγωνο με τον Ουρανό, κάτι που μας υποψιάζει και για κάτι ξαφνικό, όχι όμως επικίνδυνα ξαφνικό.
Ο Ερμής πάντως στις 29ο Υδροχόου, πάνω στο γενέθλιο Ερμή της Ελλάδας είναι κάτι που δεν πρέπει να υποτιμηθεί, μπορεί να δηλώνει νέα δεδομένα σε θέματα κυρίως επικοινωνίας, έκφρασης, Μ.Μ.Ε.

Ο ωροσκόπος είναι στις 22ο Ζυγού και το M/C στις 26ο Καρκίνου χωρίς ιδιαίτερες εμπλοκές.

Η Πανσέληνος του Λέοντα -  Υδροχόου

Γίνεται στις 15.2.2014, ώρα 1.52π.μ., στην 26ο του άξονα Λέοντα-  Υδροχόου, σε άριστες όψεις με τον Άρη, που είναι στις 26ο Ζυγού αλά και σε τετράγωνο με Κρόνο που είναι στις 23ο Σκορπιού, κάτι που δηλώνει αναστολές, καταπίεση, διενέξεις.




Ο ωροσκόπος είναι στις 1ο Τοξότη και το M/C στις 15ο Παρθένου. Σημαντικό ότι ο Ουρανός είναι πάνω στο μεσοδιάστημα Δία /  Πλούτωνα κάτι που μπορεί να δείχνει ανάγκη για προσαρμογή σε καινούργιες συνθήκες, σε κάτι τελείως καινούργιο και αγώνα, κάποιες φορές φανατικό, για άνοδο και πρόοδο. Κίνδυνοι για σύγχυση, εξαπάτηση, λόγω αντίθεσης Ποσειδώνα με ωροσκόπο πανσελήνου και καμένου και ανάδρομου Ερμή.